Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Solutie pentru indesirea parului Nanofibre Nanogen 15 g
1099 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Nanofibrele au multe avantaje datorita multiplelor patente obtinute. Sunt cele mai bune produse pentru camuflarea zonelor fara par.

Nanofibrele sunt disponibile in 10 culori naturale care pot fi combinate pentru a ajunge la culoarea perfecta pentru orice tip de par.

Beneficii:

Usor de Aplicat

Nanofibrele sunt aplicate usor si fara a va murdari, prin simpla scuturare a cutiutei speciale deasupra zonei cu par rarit. Astfel, se elibereaza mii de fibre de par microscopice de culoare potrivita parului dumneavoastra, care se vor prinde electrostatic, ca frunzele pe ramura unui copac, de fiecare fir de par in parte.

Incarcate cu electricitate statica, Nanofibrele se fixeaza pe parul dumneavoastra sub 3 forme de aranjare diferite, creand un aspect natural si o senzatie de densitate naturala. Nanofibrele se vor prinde de parul dumneavoastra asa ca vor ramane pe loc pana la urmatoarea spalare cu samponul Hair Prepare, si nu vor curge sau pata hainele sau asternutul. Nanofibrele vor rezista chiar si in conditii de vant puternic, ploaie si chiar si la piscina, sub apa, daca sunt fixate cu Locking Mist Plus.
Aspect Natural Nedetectabil

Nanofibrele se vor amesteca cu parul dumneavoastra, adaugand un volum real, permitandu-va sa va aranjati parul cum nu ati mai crezut vreodata ca se va putea. De fiecare data cand va veti uita in oglinda, veti fi cu adevarat uimiti de rezultatele naturale care vor fi nedetectabile cu ochiul liber.
Daca exista o zona in care doriti sa realizati un implant de par, puteti sa o acoperiti partial cu Nanofibre pentru a crea o transformare partiala. Nanofibrele pot fi folosite inainte de transplantul de par pentru a camufla subtil aspectul de par rarit pentru ca transplantul sa nu cauzeze o schimbare brusca si evidenta. Nu numai ca Nanofibrele arata natural, dar cutiuta Nanofibrelor este eleganta si discreta si nu face nici o referire la camuflarea zonelor fara par.

Tehnologie Patentata

Nanofibrele beneficiaza de o tehnologie patentata pentru acoperirea electrostatica si pentru benzile electrostatice. Aceste inovatii intensifica efectul de ingrosare a parului creat de Nanofibre. Nanofibrele si-au demonstrat independent eficienta de a crea o densitate a parului fara rival care se poate observa foarte usor. Noile cutiute de Nanofibre au ferestre laterale care indica nivelul produsului, pentru a va asigura ca niciodata nu ramaneti fara.

100% Sigur pentru Barbati si Femei cu probleme de cadere a parului
Peste 1 million de transformari incredibile demonstreaza ca Nanofibrele sunt sigure. Sunt complet naturale si nu va vor deteriora parul sau scalpul. De aceea, Nanofibrele sunt folosite de chirurgi renumiti in transplant de par specializati in acoperirea zonelor fara par imediat dupa interventie chirurgicala, si apoi sa camufleze zonele inflamate in urma implantului. Nanofibrele sunt recomandate de Societatea de Alopecie pentru barbati si femei cu probleme de cadere a parului.

Continut: 15 g

Mod de aplicare:

- Pentru cele mai bune rezultate, intai curatati parul folosind samponul Hair Prepare si apoi ingrosati-l folosind Daily Volume sau Follicle Defence.
- Lasati parul sa se usuce complet, iar daca folositi Aquamatch, aplicati-l acum, inainte de aplicarea Nanofibrele.
- Tineti cutiuta de Nanofibre sub un usor unghi si scuturati usor cantitati mici de Nanofibre deasupra zonei cu par rarit.
- Asezati fibrele usor la locul lor folosind degetele.
- Repetati pasii 3 si 4 pana obtineti o acoperire perfecta, de asemenea puteti amesteca diferite culori pentru a obtine o nuanta unica sau negru cu gri pentru o tenta speciala grizonata.
- Aplicati Locking Mist Plus pentru a fixa Nanofibrele si, mai mult, pentru a le face rezistente si la apa.

O cutie de 15 grame va va ajunge aproximativ 30 de zile, iar cutia de 30 de grame va va ajunge timp de 60 de zile, depinzand cat de mult aplicati.

Pentru mai multe detalii vizitati www.eNatural.ro
Din Gura in Gura